Contacteer ons

Waar kunnen we je mee helpen?

Van idee tot realisatie, met garantie, onderhoud en snelle reparaties – wij zijn jouw betrouwbare partner in elke fase van jouw project. Ons deskundig netwerk van professionele vakmensen verkoopt en installeert onze hoogwaardige producten met precisie en vakmanschap. Jaren na je aankoop van Harol zul je nog steeds vol vertrouwen kunnen zeggen dat het ‘de juiste beslissing’ was.

Ben je een professionele vakman of architect die wil samenwerken met Harol? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op voor een succesvolle samenwerking!

Niet gevonden wat je zoekt? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Harol

Address

Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
België

Telephone
+3213380111

Waarom kiezen voor Harol

100% gegarandeerde kwaliteit

Ons Belgisch vakmanschap, tot op de millimeter nauwgezet, wordt ondersteund door meer dan 75 jaar ervaring, waarbij we zorgvuldig de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Bekroond design

Talrijke internationale awards zijn een erkenning voor onze doorgedreven productontwikkeling en constante drang naar innovatie, met als doel nog meer duurzaamheid, comfort en welzijn te bieden.

Oplossingen op maat

Harol biedt 100% maatwerk, waarbij elk detail telt. Onze rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen met eindeloze personalisatiemogelijkheden kunnen perfect afgestemd worden op jouw wensen.

Full service van begin tot einde

Kies voor een betrouwbare en transparante partner met professioneel advies, gespecialiseerde plaatsing en een stevige kwaliteitsgarantie van 5 jaar voor jouw volledige tevredenheid.