Onderhoud & Herstellingen

Zorgeloos genieten

Onderhoudstips voor jarenlang genot:  

  1. Regelmatige reiniging: Houd je Harol product schoon door regelmatig vuil of stof te verwijderen. 
  2. Inspectie van doek of lamellen: Controleer het doek of de lamellen op eventuele scheuren of beschadigingen en herstel deze zo snel mogelijk. 
  3. Controle van de bedieningen: Test periodiek de bedieningen om ervoor te zorgen dat alles soepel en probleemloos werkt. 
  4. Bescherming bij extreme weersomstandigheden: Bij harde wind of stormachtig weer is het verstandig om je Harol product in te trekken om schade te voorkomen. 
  5. Smeren van onderdelen: Smeer bewegende delen, zoals scharnieren en geleiders, om wrijving te verminderen en de levensduur te verlengen. 
  6. Periodiek professioneel onderhoud: Overweeg periodiek professioneel onderhoud om ervoor te zorgen dat je Harol product in optimale staat blijft. 

 Met deze eenvoudige onderhoudstips blijft je Harol product in topconditie, zodat je er langdurig zorgeloos van kunt genieten. 

Vraag een herstelling aan bij jouw specialist

Ervaar je een probleem met je Harol product? Onze professionele installateurs en Harol verdelers staan voor je klaar. Contacteer de installateur van jouw Harol product voor een herstellingsaanvraag en geniet binnenkort weer zorgeloos van jouw hoogwaardige Harol oplossing. 

Vind een verdeler

Waarom kiezen voor Harol

100% gegarandeerde kwaliteit

Ons Belgisch vakmanschap, tot op de millimeter nauwgezet, wordt ondersteund door meer dan 75 jaar ervaring, waarbij we zorgvuldig de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Bekroond design

Talrijke internationale awards zijn een erkenning voor onze doorgedreven productontwikkeling en constante drang naar innovatie, met als doel nog meer duurzaamheid, comfort en welzijn te bieden.

Oplossingen op maat

Harol biedt 100% maatwerk, waarbij elk detail telt. Onze rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen met eindeloze personalisatiemogelijkheden kunnen perfect afgestemd worden op jouw wensen.

Full service van begin tot einde

Kies voor een betrouwbare en transparante partner met professioneel advies, gespecialiseerde plaatsing en een stevige kwaliteitsgarantie van 5 jaar voor jouw volledige tevredenheid.

Registreer je garantie en plant een boom

Registreer nu je Harol oplossing en garandeer de waarborg voor jouw Harol zonwering, rolluik, of pergola. Als blijk van waardering ontvang je een waardebon van €50 en wordt er voor elk ingevuld garantieformulier een boom geplant door GoForest.

Belangrijk: Dit formulier is niet bedoeld voor het aanvragen van herstellingen. Het is exclusief voor het registreren van je garantie en het genieten van extra voordelen. Registreer vandaag nog en draag bij aan een groenere toekomst!

Registreer je garantie

Wat kunnen we voor je betekenen?

Mis je nog informatie of wil je meer weten over onderhoud of reparatie? Contacteer ons. We helpen je graag verder.

Contacteer ons