Oplossingen op zonne-energie

Ontdek de toekomst van zonwering en rolluiken met de 100% autonome oplossingen op zonne-energie van Harol. Met krachtige batterijen kunnen onze systemen zelfs in complete duisternis moeiteloos worden geopend en gesloten, waardoor je gedurende 45 dagen lang kunt genieten van ongekend gemak.

Toewijding aan duurzame innovatie

Sinds 2010 staat Harol onbetwistbaar aan de top als pionier op het gebied van zonwering en rolluiken op zonne-energie. In een dynamisch en snel evoluerend energielandschap hebben we met succes geanticipeerd op de groeiende behoefte aan groene energiebronnen. Met toewijding blijven we duurzame en innovatieve oplossingen introduceren die niet alleen voldoen aan, maar de hoogste kwaliteitsnormen overtreffen.

Ontdek ons ruim aanbod oplossingen

Rolluiken op zonne-energie

Screens op zonne-energie

Verandazonwering op zonne-energie

7 redenen om een oplossing op zonne-energie te kiezen

 1. Eenvoudige installatie
  Geen gedoe met breek- of elektriciteitswerken, onze oplossingen op zonne-energie zijn snel en eenvoudig te installeren.
 2. Langdurige kwaliteit
  Vertrouw op premium Harol kwaliteit met 7 jaar garantie op batterij, motor en zonnepaneel.
 3. Kostenbesparend
  Geniet op elk moment van gratis zonne-energie dankzij onze krachtige batterij van 2;2Ah.
 4. Award-winnend design
  Onze producten op zonne-energie bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een strak design op maat van jouw woning.
 5. Lokale en groene productie
  Onze oplossingen worden lokaal geproduceerd op groene windenergie, waardoor je bijdraagt aan een duurzame productie.
 6. Milieuvriendelijkheid
  Verminder je ecologische voetafdruk door te kiezen voor 100% groene zonne-energie.
 7. Klimaatregulatie
  Houd de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter voor een aangenaam leefklimaat.

Natuurlijk verkoeling van Harol, nu duurzamer dan ooit

Wist je dat onze oplossingen op zonne-energie moeiteloos geïnstalleerd kunnen worden? Zo kunnen onze SolarCool oplossingen overal geplaatst worden zonder breekwerken of elektriciteitswerken. Handig toch?

Bovendien bespaar je dankzij de SolarCool oplossingen van Harol op je energiefactuur want met zonne-energie de zon weren, kost je niets! Daarnaast worden de SolarCool-oplossingen van Harol lokaal en volledig op windenergie geproduceerd. Dus je geniet niet alleen van je zonwering op een duurzame en budgetvriendelijke manier, de zonwering wordt daarbovenop op een groene manier geproduceerd.

Waarom kiezen voor Harol

100% gegarandeerde kwaliteit

Ons Belgisch vakmanschap, tot op de millimeter nauwgezet, wordt ondersteund door meer dan 75 jaar ervaring, waarbij we zorgvuldig de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Bekroond design

Talrijke internationale awards zijn een erkenning voor onze doorgedreven productontwikkeling en constante drang naar innovatie, met als doel nog meer duurzaamheid, comfort en welzijn te bieden.

Oplossingen op maat

Harol biedt 100% maatwerk, waarbij elk detail telt. Onze rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen met eindeloze personalisatiemogelijkheden kunnen perfect afgestemd worden op jouw wensen.

Full service van begin tot einde

Kies voor een betrouwbare en transparante partner met professioneel advies, gespecialiseerde plaatsing en een stevige kwaliteitsgarantie van 5 jaar voor jouw volledige tevredenheid.