Harol Partner

Bij Harol streven we naar langdurige relaties waarin persoonlijk contact en open communicatie centraal staan. Hier ben je geen nummer, maar een belangrijke partner die bijdraagt aan ons gezamenlijke doel: tevredenheid en comfort voor onze eindklanten.

Boost je business

Geef je bedrijf een boost! Word een partner van Harol en ontdek een wereld waar hoogwaardige oplossingen hand in hand gaan met diverse samenwerkingsmogelijkheden om jouw business naar nieuwe hoogten te tillen. Bij Harol bieden we verschillende samenwerkingniveaus die perfect aansluiten bij jouw behoeften en ambities:

 • Harol Premium Specialist
 • Harol Specialist
 • Harol Verdeler
Word een Harol Partner

Onze samenwerkingsniveaus

Harol Premium Specialist

Als Harol Premium Specialist ben je een exclusieve verdeler van onze hoogwaardige zonwering, rolluiken en terrasoplossingen. Deze exclusieve samenwerking biedt toegang tot een uniek pakket aan voordelen, waaronder op maat gemaakte marketingondersteuning, showroomconcepten, exclusieve toegang tot ons leadplatform, deelname aan exclusieve evenementen en meer.

Harol Specialist

Als Harol Specialist ben je een exclusieve verdeler van zonwering, rolluiken en/of terrasoplossingen. Als Harol Specialist heb je toegang tot een uitgebreid pakket voordelen, waaronder op maat gemaakte marketingondersteuning, showroominrichting, toegang tot ons innovatieve leadplatform, deelname aan evenementen.

Harol Verdeler

Als Harol Verdeler werk je regelmatig met onze oplossingen, beschik je over technische kennis van onze producten en maak je deel uit van de Harol-familie. Standaard voorzien zijn vast contact op onze klantendienst, regelmatige product-update communicaties, toegang tot gratis opleidingen en het dealerplatform, evenals showroommaterialen.

Waarom partner worden van Harol?

Bij Harol gaan we verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige producten; we streven ernaar om jou als partner een totaalervaring te bieden die staat voor kwaliteit, duurzaamheid en ondersteuning op maat.

 • Duurzaamheid in ons DNA
  Kiezen voor Harol betekent kiezen voor duurzaamheid. Onze producten zijn niet alleen energiezuinig dankzij het principe van natuurlijke verkoeling, maar onze volledige bedrijfsvoering draagt bij aan een groenere wereld. Met initiatieven zoals een eigen windturbine, BEN-kantoren en een gedegen recyclingbeleid is duurzaamheid geen trend, maar een levenswijze.
 • Internationaal bekroond design
  Trots op het winnen van diverse internationale product design awards, bieden wij oplossingen die perfect passen bij elke woonstijl, of het nu gaat om klassieke of moderne architectuur, nieuwbouw of renovatie. Wij begrijpen dat de uitstraling van onze producten van essentieel belang is. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan poederkleuropties, zonder extra kosten. Hiermee leveren wij 100% maatwerk dat naadloos aansluit bij de stijl van elk gebouw.
 • Persoonlijk contact en ondersteuning
  Bij Harol geloven we in een persoonlijke aanpak. Als partner krijg je een persoonlijk contactpersoon die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden en concrete oplossingen te bieden. Geen wachtrijen, wel directe ondersteuning.
 • Opleiding en verkoopondersteuning
  Als Harol-partner ervaar je de kracht van een sterk merk. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van jouw personeel en investeren daarom in uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Daarnaast voorzien we je van slimme tools die je helpen jouw verkoopstrategie te optimaliseren. Ons efficiënte online bestelsysteem maakt het proces nog eenvoudiger, zodat jij als partner soepel en succesvol kunt opereren in jouw markt.
 • Snelle service en klachtenafhandeling
  Jouw tevredenheid en die van jouw klanten hebben onze hoogste prioriteit. Klachten worden op het hoogste niveau behandeld, zodat jij snel geholpen bent en met vertrouwen kunt terugkoppelen naar jouw klanten. Bij Harol gaan we voor een soepele samenwerking, waarbij jouw succes centraal staat.
Word Harol partner

Kwaliteit staat centraal

Bij Harol vind je niet de goedkoopste producten, maar wel de beste. Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar streven naar maatwerk tot op de millimeter. Kwaliteit staat bij ons centraal; daarom bieden wij 5 jaar garantie op afgewerkte producten en 2 jaar op onderdelen.

Waarom Harol?

 • Maatwerk
 • Topkwaliteit
 •  Persoonlijke service
 • 75 jaar vakmanschap
 • Belgisch design
Ontdek onze producten

Download technische documentatie

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Harol

Address

Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
België

Telephone
+3213380111

Waarom kiezen voor Harol

100% gegarandeerde kwaliteit

Ons Belgisch vakmanschap, tot op de millimeter nauwgezet, wordt ondersteund door meer dan 75 jaar ervaring, waarbij we zorgvuldig de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Bekroond design

Talrijke internationale awards zijn een erkenning voor onze doorgedreven productontwikkeling en constante drang naar innovatie, met als doel nog meer duurzaamheid, comfort en welzijn te bieden.

Oplossingen op maat

Harol biedt 100% maatwerk, waarbij elk detail telt. Onze rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen met eindeloze personalisatiemogelijkheden kunnen perfect afgestemd worden op jouw wensen.

Full service van begin tot einde

Kies voor een betrouwbare en transparante partner met professioneel advies, gespecialiseerde plaatsing en een stevige kwaliteitsgarantie van 5 jaar voor jouw volledige tevredenheid.