Werken bij Harol

Harol is één grote familie waar we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Zin om mee een rol van betekenis te spelen? Ontdek jouw volgende avontuur en vind een job bij Harol.

 

Harol, veel liefde voor haar grote familie

Bij Harol ben je niet zomaar een collega; je maakt deel uit van onze grote en gezellige familie! Als lid van ons team draag je bij aan het creëren van geweldige binnen- en buitenervaringen voor mensen in heel Europa en daarbuiten. En dat doen we met respect voor onze planeet en haar natuur.

Bij ons krijg je niet alleen een job, maar ook volop kansen voor training en groei in een écht Belgisch maakbedrijf, waar jij centraal staat. In onze coole familieonderneming heeft iedereen een waardevol plekje. We gaan zorgzaam te werk, zijn doordacht maar altijd met veel goesting!

Klaar om samen met ons dit inspirerende verhaal te schrijven? Harol wacht op jou!

Ontdek onze vacatures

Harol, een perfecte match

Bij Harol streven we naar perfectie. Niet alleen blinken onze producten uit in topkwaliteit, maar ook de werkomstandigheden zijn van het hoogste niveau. Werkplezier zit ‘m in zowel grote als kleine dingen. Ontdek waarom Harol jouw perfecte match is.

Ondernemen met goesting

Iedere dag duiken we samen met passie en expertise in de volgende uitdagingen: hoe kunnen we onze producten nog energiezuiniger maken, ons productieproces extra verduurzamen en het welzijn op het werk vergroten? We werken dagelijks samen aan de antwoorden op deze vragen, met passie en werkplezier.

No-nonsense en open aanpak

Bij Harol benoemen we de dingen zoals ze zijn. We zijn open en eerlijk, met veel respect voor elkaars mening en waarden. Want in een familie is het cruciaal dat iedereen zichzelf kan zijn en zich veilig voelt. Op professioneel vlak weet je als collega bij Harol precies waaraan je begint en waar je groeikansen liggen.

Bereikbaar op alle vlakken

Langs de E314, weg van de drukke verkeersknooppunten, kom je terecht op een filevrije werkplek. Maar ook als mensen zijn we bereikbaar. We staan als collega’s dicht bij elkaar, draaien op teamwork en wederzijds respect. We doen er alles aan zodat jij je als Harol-medewerker thuis voelt bij ons.

Zorgzaam voor mens en planeet

Bij Harol maken we de wereld van onze klanten groener, koeler en aangenamer. We zijn zorgzaam voor het milieu, maar net zo begaan met jou. Jouw welzijn staat binnen onze eigen Harol-familie op de eerste plaats. We organiseren jaarlijkse tal van leuke activiteiten. Welkom bij de Harol-familie!

Hoe verloopt ons sollicitatieproces?

 1. We checken je cv
  Is er sprake van een perfect match?
 2. Je bent uitgenodigd voor een gesprek
  Als we een potentiële match tussen jou en Harol zien, nodigen we je snel uit voor een gesprek met onze HR en je toekomstige leidinggevende.
 3. Tweede gesprek – So far, so good
  Het klikt. Nu onderzoeken we samen tot in de kleinste details of we op dezelfde golflengte zitten.
 4. We doen je een contractvoorstel
  Perfecte match gevonden! We zijn overtuigd – en jij ook, dus stellen we je een contract voor.
 5. Welkom in de grote Harol-familie
  De start van een duurzaam verhaal!

Breng een virtueel bezoek aan onze productie

Waarom natural cooling

Onze missie, “We Believe in Natural Cooling,” vormt de kern van al onze inspanningen. Wij beschouwen slimme zonwering als de meest natuurlijke en energie-efficiënte manier om de warmte tegen te houden. Vergelijk het met een boom die schaduw biedt: net zoals je natuurlijke verkoeling zoekt onder de takken van een boom, zorgt zonwering ervoor dat de zon wordt geweerd en je woning, terras en werkplek aangenaam koel blijven. Het is als een natuurlijke airco voor je woning, wat niet alleen gezond maar ook duurzaam is.

Voordelen:

 • Besparing op je energiefactuur
 • Passieve koeling in de zomer
 • Isolerend in de winter
Meer over natuurlijke verkoeling