Harol voor professionelen

Ontdek waarom professionals kiezen voor ons als betrouwbare partner. Van kwalitatieve producten en internationaal erkend design tot snelle service en ondersteuning bij elke stap – bij Harol staat jouw succes voorop. Lees verder en ontdek de voordelen van een samenwerking met Harol.

Kies het profiel dat het dichtst bij je aanleunt.

Ik ben klant bij Harol

Ik ben architect/bouwprofessional

Ik wil Harol verdeler worden

Waarom natural cooling

Onze missie, “We Believe in Natural Cooling,” vormt de kern van al onze inspanningen. Wij beschouwen slimme zonwering als de meest natuurlijke en energie-efficiënte manier om de warmte tegen te houden. Vergelijk het met een boom die schaduw biedt: net zoals je natuurlijke verkoeling zoekt onder de takken van een boom, zorgt zonwering ervoor dat de zon wordt geweerd en je woning, terras en werkplek aangenaam koel blijven. Het is als een natuurlijke airco voor je woning, wat niet alleen gezond maar ook duurzaam is.

Voordelen:

  • Besparing op je energiefactuur
  • Passieve koeling in de zomer
  • Isolerend in de winter
Meer over natuurlijke verkoeling

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Harol

Maak hierboven een keuze uit de professionele profielen of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Address

Industrieterrein 1/3

Industriezone Webbekom 1025

3290 Diest

België

Telephone
+13380208

Waarom kiezen voor Harol

100% gegarandeerde kwaliteit

Ons Belgisch vakmanschap, tot op de millimeter nauwgezet, wordt ondersteund door meer dan 75 jaar ervaring, waarbij we zorgvuldig de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Bekroond design

Talrijke internationale awards zijn een erkenning voor onze doorgedreven productontwikkeling en constante drang naar innovatie, met als doel nog meer duurzaamheid, comfort en welzijn te bieden.

Oplossingen op maat

Harol biedt 100% maatwerk, waarbij elk detail telt. Onze rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen met eindeloze personalisatiemogelijkheden kunnen perfect afgestemd worden op jouw wensen.

Full service van begin tot einde

Kies voor een betrouwbare en transparante partner met professioneel advies, gespecialiseerde plaatsing en een stevige kwaliteitsgarantie van 5 jaar voor jouw volledige tevredenheid.