Terrasoverkappingen

Welk type pergola doet jou beter buiten leven?

Zit je graag buiten, maar besef je dat je daarvoor niet in het ideale land woont? Wees de opwarming van de aarde een stapje voor en ontdek onze terrasoverkappingen. Daarmee kan je het zonlicht afstellen en wind en regen weren. Hieronder vind je de drie types overkappingen, die je bovendien volledig naar wens kan aanpassen. 
Deel dit artikel

Overkapping met kantelbare lamellen

Lamellen geven je de vrijheid te kiezen. Kiezen tussen open, dicht, een beetje dicht of zelfs iets daartussen. Als de zon binnenvalt via het zuidoosten kan je de hoeveelheid lichtinval minutieus regelen. Ook wanneer het regent of sneeuwt, blijf je droog dankzij het ingenieus afwateringssysteem.

Overkapping met oproldoek

Een terrasoverkapping met afrolbaar doek is een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor je terras. Het houdt je terras koel en biedt schaduw, ook bij grote oppervlaktes. Met een afrolbaar doek kan je je terras bovendien afschermen voor volledige privacy en bescherming. Met een elektrische bediening hoef je zelfs niet uit je ligzetel te komen. Zonder twijfel de gezelligste plek in je tuin.

Ontdek de verschillende terrasoverkappingen van Harol of doe inspiratie op in de Harol-brochure.
Terrasoverkappingen